VEKE50#2022DAGFORDAG

Heldigvis er det bare 13 fotografi igjen før prosjektet kan avsluttas. Denne veka har noen foto blitt til som resultat av planlegging, mens andre har blitt til fordi kameraet var for hånda. Turane til Hådalen og Femunden var planlegde. Mens fotografiet av kjerka og kjerkegården er eksempel på ikkje-planlagde foto. Eg hadde allereie fotografert andre motiv denne dagen som heldigvis ikkje var publisert.

Fotografiet av sørgåande tog til Hamar med kjerka i bakgrunnen, har eg tenkt lenge på. Eg har fleire mislykka variantar, men denne gongen klaffa det med min plassering , lys…. Fotografiet var ikkje planlagt denne dagen. Eg kjørte forbi stasjonen og såg toget stod klar for avgang. Eg rakk akkurat å stille meg opp på planlagt stad før toget kom.

Fotografia frå Bersfjellet var forsåvidt planlagt. Målet for turane dit var husa på Storwartz som det alltid er mulig å fotografere med resultat. Men før eg kom så langt fann eg ein reinflokk eine dagen og ein fargerik forurensa bekk morgonen etter.

Og siste dagen – i dag – var det ein gråspett på foringsplassen eg har borti skogen her.

Dag 346 (12.12.) Ved Synnervika, Femunden – nesten landskap i svart/kvitt i dag. Isen vokser utover men det går sakte.
Dag 347 (13.12.) Bergstadens Ziir nå i kveld -fredfullt.
Dag 348 (14.12.) På veg til vinterbeiteområda ved Femunden.
Dag 349 (15.12.) Tog mot Hamar kl 12.18. i dag. Og sjølsagt hører Bergstadens Ziir med på bildet. (Instagramfilter brukt)
Dag 350 (16.12.) Reinflokk i solnedgang på Bersfjellet utenfor Røros sentrum. Reinen er på veg mot vinterbeiteområda ved Femunden.
Dag 351 (17.12.) Prestbekken fra flotasjonsdammen på Storwartz er en fargeklatt i et gråkvitt vinterlandskap hvor skodda holdt sola på avstand.
Dag 352 (18.12.) Gråspett ho på fôringsplassen i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: