VEKE 44 #2022DAGFORDAG

Varierte fotomotiv denne veka: «Sunset» ved Hyttelva med museum og kjerke i profil, ungsvaner i Glåma, byggeplass til nytt bibliotek i sentrum, Jutulhogget og tømmertog i skodda.

Dag 304 (31.10.) Solnedgang ved Hyttelva, Røros.
Dag 305 (2.11.) Grå og brune nyanser nede ved Glomma.
Dag 306 (2.11.) «Bergmannen og hans hustru» står nå godt skjult bak anleggsbrakker og gravemaskiner i et års tid til det nye biblioteket på Røros står ferdig.
Dag 307 (3.11.) Jutulhogget – canyon mellom Glommas dalføre og Tylldalen. (Alvdal og Rendalen kommuner, Innlandet fylke.) Dannet for 10400 år siden da en isdemning i Nedre Glåmsjø brast
Dag 308 (4.11.) Jutulhogget er oppført på ei eksklusiv liste over geologiske landemerker med stor betydning for å forstå jordas historie sammen med 99 andre steder i verden. International Union of Geological Sciences administrerer denne lista. Sukkertoppen i Rio de Janeiro og Grand Canyon er og oppført der!. (Alvdal og Rendalen kommuner, Innlandet fylke.)
Dag 209 (5.11.) Gråvær i dag – skydekket skjulte Hummelfjell.
Dag 310 (6.11.) Tømmertoget til Norske Skog på Skogn passerer Røros i dag. Rørosbanen er viktig del av infrastrukturen vår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: