VEKE 11 #2022DAGFORDAG

Ei ny veke med sju foto. Det har blitt fire korte turar opp til Storwartz for å fotografere kveldslyset og månen. Det var fullmåne på slutten av denne veka. Det blei vel bare fotografiet frå dag 73 og 77 som er omtrent slik eg hadde tenkt dei.

Litt om fotografiet frå dag 79. Eg hadde fotografert månen på veg opp bak Viglane utan at resultatet blei slik eg hadde tenkt. Men greit nok til å bli lagt ut på Instagram under #2022dagfordag. På veg ned frå fjellet kryssa løypemaskina til Røros tur og løypeforening vegen like foran meg. Eg stansa bilen, og fekk tatt eit par foto før fotomotivet forsvann inn i bjørkeskogen. Det blei eit foto som fortel – dokumenterer- løypekjøringa . Eit arbeid – ofte usynleg -som blir gjort for at skispora skal vera klåre til neste dag. Fotoet frå dag 74 er i same kategori. Skulebussane står utanfor skulen kvar dag utan at me reflekterer over kor viktige dei er for å halde samfunsmaskineriet i gang.

Dag 73 (14.3.) Kveldslyset på Storwartz
Dag 74 (15.3.) Skoleskyss – viktig infrastruktur. Fem busser klar til å frakte elever fra Røros skole hjem etter skoledagen.
Dag 75 (16.3.) Øvre Storwartz i månelys. (Foto frå i natt)
Dag 76 (17.3.) Fjøsvegg i Dalholen, Foldal.
Dag 77 (18.3.) Fullmånen i kveld.
Dag 78 (19.3.) Bålkaffi
Dag 79 (20.3.) Røros tur og løypeforening leverer gode spor – Preparering av spor til søndagen. Snapshot fra lørdag kveld – Stikkildalsrunden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: