2020 VEKE 17

Kampane på orreleiken er intense og voldsomme. Det er noko unorsk – ja nesten sydlansk – over leiken. Det sparkes, hakkes, bites, lugges og slåss med høg intensitet. Når to haner braker saman kan det se ut som om det er med livet som innsats.

Tempoet på spelplassen er høgt. Eg og autofokusen har problem med å henge med. Kampane bølger fram og tilbake på ulike stader av leikområdet; ein stad er det slåssing, ein annan stad prøver kamphanane å psyke ut motstandaren ved å stirre han djupt i augene og ein tredje stad er ei orrhøne inne på leiken og forfølges av tre fire ivrige haner. Fotografia syner litt av intensiteten i leiken eller om me heller skulle seie orrekampen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: